Opintorahasto

Jyväskyläläiset työttömät voivat hakea Työttömien Opintorahastosta tukea ammattitaitoaan parantavaan ja työnsaantia helpottavaan omaehtoiseen opiskeluun.

Tukea voidaan myöntää alkavaan, meneillään olevaan tai juuri päättyneeseen koulutukseen. Yksittäisen myönnetyn tuen määrä on viime vuosina vaihdellut kympeistä muutamaan sataan euroon.

Hakemus

Tukihakemus on vapaamuotoinen ja siinä tulee olla opinto– ja kustannussuunnitelma sekä luotettava selvitys työttömyydestä. Tuen maksu perustuu kuitteihin. Samalle hakijalle tukea voidaan myöntää korkeintaan kaksi kertaa.

Hakemuksessa tulee olla: - Nimi - Osoite - Puhelinnumero / sähköpostiosoite - Selvitys työttömyydestä ( esim. kopio TE-toimiston lausunnosta) - Koulutus johon tukea haetaan - Kustannukset - Perustelu / lyhyt selvitys miksi koulutus auttaa työllistymään

Hakemukset toimitetaan Jyvässeudun Työllistämisyhdistys ― JST ry:n toimistoon suljetussa kuoressa osoitteella:

Jyvässeudun työllistämisyhdistys ― JST ry Tanja Närhi / Opintorahaston hallitus

Lisätietoja: Tanja Närhi opintorahaston sihteeri, gsm 040 737 6055, tanja.narhi@jstry.fi

Opintorahaston tili: FI97 5290 0240 2602 55