Toiminta

Yhdistyksen tarkoitus on toimia työttömyyden poistamiseksi, työttömien toimeentulon sekä henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin parantamiseksi.

JST-ry:llä toimii Jyväskylän Kypärämäessä kädentaitopaja ja toimisto, joissa työskentelee yhteensä kymmenkunta henkilöä palkkatuella ja kymmenkunta kuntouttavassa työtoiminnassa. Lisäksi yhdistys hallinnoi STEA:n rahoittamaa Sirpakka-toimintaa, jolla myös on toimisto tiloissamme.

Tietoa yhdistyksestämme, tapahtumistamme sekä palveluistamme löydät tältä sivulta ja Facebookista. Yhteyttä kannattaa ottaa sähköpostilla tai soittamalla.

Tapahtumatarjonnan saralla kannattaa olla yhteydessä Sirpakka toimintaan ja liittyä postituslistalle, niin saat tiedon hyvissä ajoin.

Myös info(at)jstry.fi ja hallituksen sihteeri toiminnanohjaaja@jstry.fi vastailevat postiin.

Johtoryhmä

Johtoryhmä kokoontuu viikoittain valmistelemaan asiat hallitukselle. Johtoryhmään kuuluvat:

• puheenjohtaja
  • hankkeiden vetäjät
  • vastuuhenkilöt

Hallitus 2022

• Kari Otollinen (pj.)
  • Marika Ristonmaa (vpj.)
  • Ljubov Sopanen
  • Niko Matikainen