Toiminta

Yhdistyksen tarkoitus on toimia työttömyyden poistamiseksi, työttömien toimeentulon sekä henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin parantamiseksi.

Tietoa yhdistyksestämme, tapahtumistamme sekä palveluistamme löydät tältä sivulta, Facebookista, ilmoitustauluiltamme sekä toimistoistamme joko sähköpostilla, soittamalla tai käymällä paikanpäällä. Ota rohkeasti yhteyttä myös, jos haluat antaa meille palautetta ja kehittämisideoita. Ohessa yhdistyksen säännöt.

Sähköpostia voi laittaa vaikkapa infon osoitteeseen info(at)jstry.fi tai hallituksen sihteerille riko.savolainen(at)jstry.fi

Jyvässeudun työllistämisyhdistys ― JST ry

• harjoittaa tiedotus- ja julkaisutoimintaa
  • järjestää erityisesti työttömille suunnattuja, kaikille avoimia tiedotus- ja virkistystilaisuuksia sekä harrastustoimintaa

Johtoryhmä

Johtoryhmä kokoontuu viikoittain valmistelemaan asiat hallitukselle. Johtoryhmään kuuluvat:

• puheenjohtaja
  • hankkeiden vetäjät

Hallitus 2021

• Kari Otollinen (pj.)
  • Marika Ristonmaa (vpj.)
  • Anja Lindeman
  • Sari Puputti