Toiminta

Yhdistyksen tarkoitus on toimia työttömyyden poistamiseksi, työttömien toimeentulon sekä henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin parantamiseksi.

Vuonna 2021 yhdistyksen toiminta keskittyy kädentaitopajaan ja STEA:n rahoittamiin Sirpakka toimintaan ja Mimmi hankkeesen.

Tietoa yhdistyksestämme, tapahtumistamme sekä palveluistamme löydät tältä sivulta ja Facebookista. Yhteyttä kannattaa ottaa sähköpostilla tai soittamalla.

Tapahtumatarjonnan saralla kannattaa olla yhteydessä Sirpakka toimintaan ja liittyä postilistalle, niin tulee tieto ajoissa nopeasti syntyneistäkin tapahtumista.

Myös info(at)jstry.fi ja hallituksen sihteeri riko.savolainen(at)jstry.fi vastailevat postiin.

Johtoryhmä

Johtoryhmä kokoontuu viikoittain valmistelemaan asiat hallitukselle. Johtoryhmään kuuluvat:

• puheenjohtaja
  • hankkeiden vetäjät

Hallitus 2021

• Kari Otollinen (pj.)
  • Marika Ristonmaa (vpj.)
  • Anja Lindeman
  • Sari Puputti