Veikkauksen tuotoilla rahoitetun arjenhallintatoiminnan tavoitteena on lisätä Jyvässeudulla asuvien työttömien työnhakijoiden hyvinvointia. 

Toimintamuotoja ovat yksilö- ja ryhmätapaamiset sekä teemapäivät. 

Toiminta on osallistujille maksutonta. Yksilötapaamiset

Etsitään tietoja esim. sosiaalipalveluista ja työttömyysturvasta sekä tehdään hakemuksia yhdessä toiminnanohjaajan kanssa. 

Ryhmätapaamiset

Tapahtumat päivittyvät tapahtumien alle. Painonhallinta, musiikkiterapia ja kirjallisuusryhmän ajankohta ilmoitetaan piakoin.Sirpa pitää Työttömyydestä eläkkeelle -koulutuksia Ti 10.5 ja  To12.5 Kypärämäessä toimistolla klo 10-13. Sisällöt molempina päivinä ovat samat. Jos kiinnostaa, niin ilmottaudu jompaan kumpaan päivään. 


Tässä vinkkinä yhteistyökumppanimme tapahtumasta, jossa Sirpa ja Anne-Helena ovat mukana. Tilaisuuteen voi ilmoittautua meidän kautta :

Jyväskylän kaupungin Työllisyyspalveluiden
työkykyvyn arvioinnin asiantuntijat tulevat kertomaan palveluistaan Otto-hankkeen järjestämään tilaisuuteen 9.5. klo 13-15.
PAIKKA: Matara-sali, Kansalaistoiminnankeskus Matara
Tule mukaan kuulemaan asiantuntijoita jos olet työllisyyden kuntakokeilun asiakas ja kaipaat työkyvyn arviointia, vahvistamista työllistymissuunnitelmaan tai työkykysi ei riitä työelämään.

_________________________________________________________

Lisäksi tulossa myöhemmin muuta toimintaa, seuraa ilmoitteluamme.
Lisätietoa ja ilmoittautumiset tapahtumiin:

Sirpa Nieminen

Hankevastaava

040 701 1662

sirpa.nieminen(at)jstry.fi