Harrasteryhmät

Yhdistys toimii työttömien henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin parantamiseksi. Harrasteryhmät ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

Lisätietoja eri ryhmistä JST ry:n toimistosta:

040 821 1987 tai toimisto2(at)jstry.fi

Tiedotamme harrasteryhmistä yhdistyksen kotisivuilla ja ryhmien sähköpostilistalla. Mikäli haluat tiedotteita harrasteryhmistä (esim. aikataulumuutokset) sähköpostiisi, voit ottaa yhteyttä toimistoon, niin lisäämme sinut listalle. Voit myös erota listalta ilmoittamalla toimistoon.

Jokikievarin Laulajat

Ryhmä viihdyttää asiakkaita yhdistyksen omissa tapahtumissa. Jokikievarin Laulajia voi myös tilata esiintymään erilaisiin tapahtumiin.

Tutustu tästä Jokikievarin Laulajien videokanavaan!

Esiintymistilaukset:

Katri Savolainen

jokikievarin.laulajat(at)
gmail.com

Tarinatupa

Elämänkokemuksen jakamista. Yhteisöllisyyden kokemista. Osallistuvaa keskustelua. Ihmisille tärkeän huomioimista. Kasvun, ilon ja innon voimaa ja virtaa. Mitä muuta ryhmä keksiikään.

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa torstaisin klo 15–17 osoitteessa Matarankatu 6 B.

Tervetuloa!

Tutustu tästä Tarinatuvan toimintaan!

Lisätiedot:

Ryhmän vetäjä Kari "Otto" Otollinen