Avoimet työpaikat

Ilmoittelemme tällä sivulla kulloinkin avoinna olevista työ- ja työkokeilupaikoista.

Astiahuoltaja, Palkkatuki

Jokikievarissa on avoinna astiahuoltajan palkkatukityöpaikka. Tehtävä aloitetaan kuukauden työkokeilulla, mikäli mahdollista. Työaika on 30 tuntia viikossa (6 h/pv) ja palkka 1 317 euroa kuukaudessa. Työtehtävät Jokikievarin astiahuolto, astiapalautuspisteen puhtaanapito, huolehtia omavalvonnan toteutumisesta, osallistua tarvittaessa keittiön avustaviin tehtäviin, vastata oman työpisteensä siisteydestä ja työturvallisuudesta. Edellytämme; mahdollisuutta korkeimpaan yhdistyksille myönnettävään palkkatukeen, on kirjoilla Jyväskylässä, soveltuva koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi, hygieniaosaajapassi, kykyä ymmärtää suomeksi annetut ohjeet, oma-aloitteista ja joustavaa työotetta.

Puhelinnumero: 0405883384

Kokki, Palkkatuki

Jokikievarissa on avoinna kokin palkkatukityöpaikka. Tehtävä aloitetaan kuukauden työkokeilulla, mikäli mahdollista. Työaika on 30 tuntia viikossa (6 h/pv) ja palkka on 1 381 euroa kuukaudessa. Jokikievari tarjoaa aamiais-, lounas- ja kahvilapalveluita sekä myös monipuolista kokous- ja pitopalvelua. Päivittäinen asiakasmäärä on noin 200. Työtehtävät: lounas- ja pitopalveluruokien valmistus, tarvittaessa juhlapalveluun osallistuminen, ruoan valmistuksen ohjeistaminen yhdessä ruokapalveluesimiehen kanssa, raaka-aineiden riittävyydestä huolehtiminen, keittiön yleisestä siisteydestä huolehtiminen, asiakaspalveluun osallistuminen ja omavalvonnasta huolehtiminen.

Edellytämme hakijalta: oikeutta 50 prosenttiseen palkkatukeen, on kirjoilla Jyväskylässä, alan koulutusta ja työkokemusta, kykyä ymmärtää suomeksi annetut ohjeet, ei verisairauksia, salmonellatodistus, erityisruokavaliot ja pesuaineallergiat saattavat rajoittaa työtä, itsenäistä ja joustavaa työotetta ja hygieniapassia.

Puhelinnumero: 0405883384

Ruokapalvelutyöntekijä, Palkkatuki

Jokikievarissa on avoinna ruokapalvelutyöntekijän palkkatukityöpaikka. Työaika on 30 tuntia viikossa (6 h/pv) ja palkka 1 317 euroa kuukaudessa. Tehtävä aloitetaan kuukauden työkokeilulla mikäli se on mahdollista. Jokikievari tarjoaa aamiais-, lounas- ja kahvilapalveluiden lisäksi myös monipuolista kokous- ja pitopalvelua. Päivittäinen asiakasmäärä on noin 200. Työ on asiakaspalvelutehtävä, jossa on ruuhkahuippuja, mutta päivittäin myös hiljaisempia työtunteja. Sopii erityisen hyvin henkilölle, joka on mielellään tekemisissä ihmisten kanssa. Työtehtävät: asiakaspalvelu, kassatyöskentely, aamiaisen valmistus ja tarjolle laitto, lounassalaattien valmistus, kokkien avustaminen ruokien esivalmistelussa, lounaan tarjolle laitto ja tuotteiden riittävyydestä huolehtiminen, astiahuolto, tarvittaessa pullan ja sämpylöiden leivonta, kokous- ja pitopalvelun asiakaspalvelu, elintarvikkeiden varastointi, varastojen, keittiön ja ruokasalin puhtaudesta huolehtiminen.

Edellytämme hakijalta: mahdollisuutta 50 %:n palkkatukeen, on kirjoilla Jyväskylässä, kiinnostus ruokapalvelutyötä kohtaan, alan koulutus ja/tai työkokemus luetaan eduksi, kassatyöskentelyn kokemus katsotaan eduksi, kykyä ymmärtää suomeksi annetut ohjeet, salmonellatodistusta, pesuaineallergia saattaa rajoittaa työtä, hygieniapassia (voi suorittaa myös kolmen kuukauden sisällä työsuhteen alkamisesta).

Puhelinnumero: 040 588 3384

Leipuri, Palkkatuki

Jokikievarissa on avoinna leipurin palkkatukityöpaikka. Tehtävä aloitetaan kuukauden työkokeilulla, mikäli mahdollista. Työaika on 30 tuntia viikossa (6 h/pv) ja palkka on 1 381 euroa kuukaudessa. Jokikievari tarjoaa aamiais-, lounas- ja kahvilapalveluita sekä myös monipuolista kokous- ja pitopalvelua. Päivittäinen asiakasmäärä on noin 200. Leipurin tehtävänä on suunnitella ja valmistaa leivonnaiset pitopalvelutilauksiin, suunnitella ja valmistaa makeat ja suolaiset leivonnaiset Jokikievarin myyntiin, ottaa vastaan leivonnaistilauksia, huolehtia leivonnaisten varastoinnista ja varastojen siisteydestä, ilmoittaa tilaustarpeet esimiehelle, huolehtia omavalvonnan toteutumisesta sekä perehdyttää harjoittelijoita ja uusia työntekijöitä leipurin tehtäviin.

Edellytämme hakijalta oikeutta 50 %:n palkkatukeen, on kirjoilla Jyväskylässä, alan koulutusta ja työkokemusta, kykyä ymmärtää suomeksi annetut ohjeet, salmonellatodistusta, hygieniapassia sekä itsenäistä ja joustavaa työotetta. Erityisruokavaliot saattavat rajoittavat työtä.

Puhelinnumero: 040 588 3384

Siivooja, Palkkatuki

JST ry:ssä on avoinna siivoojan palkkatukityöpaikka. Tehtävä aloitetaan kuukauden työkokeilulla, mikäli mahdollista. Työaika on 30 tuntia viikossa (6 h/pv) ja palkka 1 317 euroa kuukaudessa. Työtehtävät: Työtilojen, kädentaitopajan, taukotilan, toimistojen sekä pukuhuoneen ja WC:n puhtaanapito Tekstiilihuoltoa (pesu ja jälkikäsittely).

Edellytämme hakijalta:

• • mahdollisuus korkeimpaan yhdistyksille myönnettävään palkkatukeen
  • • on kirjoilla Jyväskylässä
  • • soveltuva koulutus ja työkokemus katsotaan eduksi
  • • kykyä ymmärtää suomeksi annetut ohjeet
  • • oma-aloitteista ja joustavaa työotetta

Yhteyshenkilö: Eija Tuohimaa

sähköposti: eija.tuohimaa@jstry.fi