Uusille jäsenille

Tervetuloa Jyvässeudun työllistämisyhdistys — JST ry:n jäseneksi!

Tietoa yhdistyksestämme, tapahtumistamme sekä palveluistamme löydät tältä sivulta, Facebookista, ilmoitustauluiltamme sekä toimistoistamme joko sähköpostilla, soittamalla tai käymällä paikanpäällä. Ota rohkeasti yhteyttä myös, jos haluat antaa meille palautetta ja kehittämisideoita. Ohessa yhdistyksen säännöt.

Lähetämme jäsenille sähköpostilla meidän omia sekä yhteistyökumppaneidemme tiedotteita. Emme luovuta mitään yhteystietoja ulkopuolisille. Ryhmäsähköposteissa laitamme jäsenten osoitteet piilokopiona, näin eivät jäsenetkään saa meiltä tietoonsa toistensa osoitteita.

Mikäli haluat poistua sähköpostilistaltamme, lähetä poistamispyyntö osoitteeseen toimisto2(at)jstry.fi

Palautelomakkeen kautta tulleita poistamispyyntöjä emme voi valitettavasti käsitellä.

Toiminta

Yhdistyksen tarkoitus on toimia työttömyyden poistamiseksi, työttömien toimeentulon sekä henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin parantamiseksi.

Jyvässeudun työllistämisyhdistys ― JST ry

• harjoittaa tiedotus- ja julkaisutoimintaa

•  järjestää erityisesti työttömille suunnattuja, kaikille avoimia tiedotus- ja virkistystilaisuuksia

sekä  harrastustoimintaa

• tarjoaa työkokeilu- ja palkkatukipaikkoja pitkäaikaistyöttömille

• järjestää koulutusta omalle henkilökunnalleen

• ylläpitää kahvila-lounasravintola Jokikievaria

Jäsenedut:

• ateriahintaetu

• 20 %:n alennus ompelimon tuotteista ja palveluista

• 10 %:n alennus pitopalvelusta

Jyvässeudun alueen työttömät voivat osallistua SIRPAKKA-hankkeen toimintaan.

Lisätietoa SIRPAKKA-hankkeesta täältä.

Harrasteryhmät

Jokikievarin Laulajat

Tule mukaan Jokikievarin Laulajat laulu- ja soittoryhmään. Ryhmä viihdyttää asiakkaita yhdistyksen omissa tapahtumissa. Jokikievarin Laulajia voi tilata esiintymään erilaisiin tapahtumiin.

Esiintymistilaukset:

Katri Savolainen

puh. 044 0632288

jokikievarin.laulajat(at)gmail.com

Tarinatupa

Elämänkokemuksen jakamista. Yhteisöllisyyden kokemista. Osallistuvaa keskustelua. Ihmisille tärkeän huomioimista. Kasvun, ilon ja innon voimaa ja virtaa. Mitä muuta ryhmä keksiikään.

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa JST ry:n toimiston tiloissa.

Ryhmän vetäjät: Anja Savolainen ja Kari Otollinen

Lisätiedot: 040 821 1987