Harrasteryhmät

Yhdistys toimii työttömien henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin parantamiseksi. Harrasteryhmät ovat maksuttomia ja kaikille avoimia.

Lisätietoja eri ryhmistä toimistolta p. 040 821 1987 / toimisto2(at)jstry.fi

Tiedotamme myös www-sivuilla ja harrasteryhmien sähköpostilistalla.

Mikäli haluat tiedotteita harrastusryhmistä (esim. aikataulumuutokset) sähköpostiisi voit ottaa yhteyttä toimistoon niin lisäämme sinut listalle. Voit myös erota listalta ilmoittamalla toimistoon.

Jokikievarin Laulajat

Tule mukaan Jokikievarin Laulajat laulu- ja soittoryhmään. Ryhmä viihdyttää asiakkaita yhdistyksen omissa tapahtumissa. Jokikievarin Laulajia voi tilata esiintymään erilaisiin tapahtumiin.

Tutustu tästä Jokikievarin Laulajien videokanavaan!

Esiintymistilaukset:
Katri Savolainen

puh. 044 0632288

jokikievarin.laulajat(at)gmail.com

Tarinatupa

Elämänkokemuksen jakamista. Yhteisöllisyyden kokemista. Osallistuvaa keskustelua. Ihmisille tärkeän huomioimista. Kasvun, ilon ja innon voimaa ja virtaa. Mitä muuta ryhmä keksiikään.

Ryhmä kokoontuu kerran viikossa torstaisin klo 15-17 osoitteessa Matarankatu 6 Jokikievarin tiloissa.

Tervetuloa!

Tutustu tästä Tarinatuvan toimintaan!

Ryhmän vetäjät: Anja Savolainen ja Kari Otollinen
Lisätiedot: puhelin toimistoon   040 821 1987 ja Otto 040 709 3080