Sirpakan elokuun tapahtumia

16.8.2017

STEA-rahoitteisen SIRPAKKA-arjenhallintahankkeen tavoitteena on lisätä Jyvässeudulla asuvien työttömien työnhakijoiden hyvinvointia. 

Hankkeen toimintamuotoja ovat mm. yksilö- ja ryhmätapaamiset, kotikuntien kulttuuritarjontaan ja erilaisiin liikuntamuotoihin tutustuminen, luontoliikunta ja palstaviljely.
STEA-rahoitteisen SIRPAKKA-arjenhallintahankkeen tavoitteena on lisätä Jyvässeudulla asuvien työttömien työnhakijoiden hyvinvointia. Hankkeen toimintamuotoja ovat mm. yksilö- ja ryhmätapaamiset, kotikuntien kulttuuritarjontaan ja erilaisiin liikuntamuotoihin tutustuminen, luontoliikunta ja palstaviljely.

Tervetuloa mukaan retkille ja kesäteatteriin! Voit ilmoittautua halutessasi vaikka kaikkiin alla oleviin tapahtumiin. Pyrimme siihen, että jokainen kiinnostunut pääsisi ainakin johonkin. Jos useampi tapahtuma kiinnostaa, voit helpottaa valintoja laittamalla toiveesi tärkeysjärjestykseen. Osallistujavalinnoista retkille ilmoitetaan jo ensi viikon lopulla, joten toimi nopeasti.

 

Retki Järvilinnaan (Vihtavuoreen) keskiviikkona 23.8. Lähtö Mataralta Jokikievarin aulasta klo 12.00 ja paluu noin klo 15.00. Retkellä tutustutaan Järvilinnan taidenäyttelyyn ja nautitaan päiväkahvit. Ilmoittauduthan pikaisesti tämän viikon aikana. Kerro myös, jos sinulla on auto käytössäsi ja voit ottaa muita kyytiisi.

Tutustumiskierros Kuokkalan kartanoon keskiviikkona 30.8. klo 13 - 15.  Ilmoittauduthan ennakkoon. Tavataan kartanon edustalla, os. Hämeenpohjantie 50. Kerro ilmoittautuessasi, jos tarvitset kyytiä, niin pyritään järjestämään se. Kartanossa nautitaan päiväkahvit.

 

Sirpakka on järjestämässä muutaman kerran keilausta syys-lokakuussa. Kerrothan mielellään jo nyt, jos olet kiinnostunut osallistumaan, jotta osaamme varata riittävästi ratoja.

Loka-marraskuussa on tulossa yhteistyössä Aivian kanssa hopeakorukurssi, jolle voit myös ilmoittautua ennakkoon jo nyt.

Uimahallikäynnit alkavat lokakuussa. Niistä laitetaan erikseen tietoa myöhemmin.

 

SIRPAKAN tapahtumiin voivat osallistua Jyvässeudulla asuvat työttömät työnhakijat. Osallistuminen on maksutonta. Kaikki tapahtumat ovat päihteettömiä.

SIRPAKKA-hanketta rahoittaa STEA (Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus).

Muistattehan, että voitte tulla juttelemaan Sirpan kanssa ja tekemään hakemuksia, valituksia ja ottamaan asioista yhdessä selvää. Varaattehan ajan etukäteen.

Tapahtumiin ilmoittaudutaan osoitteeseen sirpakka.assistentti@jstry.fi tai puhelimitse p. 040 241 8058.