Hyvinvointikioski

16.10.2017
Hyvinvointikioski tarjoaa erilaisia maksuttomia terveyttä ja hyvinvointia edistäviä matalan kynnyksen palveluita työttömille työnhakijoille.

Hyvinvointikioskin toimipaikat ja aukioloajat:

Keskiviikkoisin ja torstaisin klo 11-15 Matara, Matarankatu 6B (opasteet)
Tiistaisin kioski kiertää sovitusti eri puolilla Jyväskylää

Syyslomaviikolla ei ole kioskitoimintaa. Katso lisää tietoja kioskista:

www.jamk.fi/hyvinvointikioski

 

RYHMÄTOIMINTA SYKSYLLÄ 2017

Hyvinvointikioskin kaikki ryhmät ovat maksuttomia ja tarkoitettu työttömille työikäisille henkilöille.

Ruokakurssi – maittavat ja edulliset ateriat
Lokakuussa käynnistyy hyvinvointikioskin ruokakurssi, jossa kokataan terveellistä ja ravitsevaa ruokaa edullisesti. Kurssi kokoontuu 2 kertaa ja mukaan mahtuu 14 osallistujaa. Kurssin ohjaajana toimii restonomiopiskelija Maiju Kupari. Kurssipaikkana toimii Palvelualojen opiston opetuskeittiö (Salokatu 20) ja kokoontumiskerrat ovat ti 24.10 klo 10-14 ja ti 7.11 klo 10-14.

Mielen hyvinvointi
Mielen hyvinvointi -kurssilla osallistuja saa tietoa mielen hyvinvoinnista ja siihen vaikuttavista tekijöistä, rohkaistuu huolehtimaan omasta ja läheisten mielenterveydestä sekä saa taitoja selvitä elämään kuuluvista vastoinkäymisistä. Kurssilla käydään läpi viisi osiota: hyvä mielenterveys, tunnetaidot, elämän monet kriisit, ihmissuhteet ja vuorovaikutus sekä elämänhallinta. Kurssi toteutetaan torstaisin klo 14.00-16.00: 16.11., 23.11., 30.11. ja 7.12. Kurssipaikkana toimii neuvottelutila Saunio, Matarankatu 6.

Verkkokurssi uniongelmiin
Hyvinvointikioskin kautta on mahdollista osallistua kuuden viikon ohjelmaan, jonka tavoitteena on unihäiriöiden ja nukkumisongelmien hoito. Kurssi perustuu Jyväskylän yliopiston psykologian laitoksella kehitettyihin harjoitteisiin. Kurssi toteutetaan yksilöllisesti verkkokurssina ja siinä ei ole kokoontumisia. Kurssi antaa uutta näkökulmaa uniongelmiin, hyvinvointiin ja elämään yleensä. Kurssi sisältää harjoituksia, jotka auttavat käsittelemään nukkumiseen ja nukkumistilanteisiin liittyviä ajatuksia sekä päivittäisiä huolenaiheita, joilla on yhteyttä siihen, miten nukut. Kurssi edellyttää tietokoneen käyttömahdollisuutta. Mukaan pääset milloin vaan.

Lisätiedot kursseista ja ilmoittautumiset: Outi Teittinen, p. 040 167 7627 tai hyvinvointikioski@jamk.fi