Hyvinvointikioski

22.3.2018
Hyvinvointikioski tarjoaa erilaisia maksuttomia terveyttä ja hyvinvointia edistäviä matalan kynnyksen palveluita työttömille työnhakijoille.

Hyvinvointikioskin toimipaikat ja aukioloajat:

Keskiviikkoisin ja torstaisin klo 11-15 Matara, Matarankatu 6B (opasteet)
Tiistaisin kioski kiertää sovitusti eri puolilla Jyväskylää

Poikkeuksia hyvinvointikioskin
Toiminnassa keväällä 2018

Kioski on kiinni:

kiirastorstaina 29.3

keskiviikkona 25.4

helatorstaina 10.5

torstaina 16.5

 

Sairaanhoitaja poissa:

keskiviikkona 11.4

 

HYVINVOINTIKIOSKIN KESÄTAUKO ALKAA 18.6

Katso lisää tietoja kioskista:

www.jamk.fi/hyvinvointikioski

Ryhmätoiminta keväällä 2018

Hyvinvointikioskin kaikki ryhmät ovat maksuttomia ja tarkoitettu työttömille työikäisille henkilöille

Ruokakurssi – maittavat ja edulliset ateriat
Hyvinvointikioskin suosittu ruokakurssi toteutuu jälleen huhtikuussa. Kurssilla kokataan terveellistä ja maukasta ruokaa kukkarolle sopivista raaka-aineista. Lisäksi osallistujat saavat kurssilta mukaansa hyväksi testattuja reseptejä. Kurssi kokoontuu kaksi kertaa ja mukaan mahtuu 14 osallistujaa. Kurssin ohjaajana toimii restonomiopiskelija Maiju Kupari. 
Ajankohta: perjantait 20.4 ja 27.4 klo 10-14.
Paikka: Palvelualojen opiston opetuskeittiö, Salokatu 20

Hyvän elämän polku
Kurssilla kuljetaan pitkin hyvän elämän polkua, jokainen osallistuja omanlaistansa. Kurssilta saa ajatusmalleja ja näkökulmia oman hyvinvoinnin vahvistamiseksi. Kurssi alkaa toukokuussa ja kokoontumisia on viikon välein, yhteensä viisi kertaa. Ryhmäläisillä on mahdollisuus ottaa käyttöön internetin tai älypuhelimen kautta toimiva etävalmennusohjelma hyvinvoinnin tueksi, jolloin valmennus jatkuu pidempään. 
Lisätietoa kurssista helmi-maaliskuun aikana.

Verkkokurssi uniongelmiin
Verkkokurssi on kuuden viikon ohjelma, jonka tavoitteena on unihäiriöiden ja nukkumisongelmien hoito. Kurssi perustuu Jyväskylän yliopiston psykologian laitoksella kehitettyihin harjoitteisiin. Kurssi toteutetaan verkkokurssina ja siinä ei ole kokoontumisia. Kurssi antaa uutta näkökulmaa nukkumisongelmiin, hyvinvointiin ja elämään yleensä. Se sisältää harjoituksia, jotka auttavat käsittelemään nukkumiseen ja nukkumistilanteisiin liittyviä ajatuksia sekä päivittäisiä huolenaiheita, joilla on yhteyttä siihen, miten nukut. Kurssi edellyttää tietokoneen käyttömahdollisuutta. Voit tulla mukaan milloin vaan.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: Outi Teittinen, p. 040 167 7627 tai hyvinvointikioski@jamk.fi