Ravitsemus liikunnan tukena -luento sekä puristusvoimamittauksia 24.1

2.1.2017

Hyvinvointikioski-hankkeen toiminta lähtee käyntiin Matarassa tiistaina 24.1. klo 10-14 kick off –luennolla aiheesta Ravitsemus liikunnan tukena, jonka pitää Hyvinvointikioskin sairaanhoitaja Maarit Engelberg. Paikalla lisäksi mahdollisuus puristusvoimamittauksiin sekä esittää toiveita hyvinvointia tukevasta ryhmätoiminnasta.  Jatkossa Hyvinvointikioskin toimintaa Matarassa aina tiistaisin (ei vko 9).

Vastaavia luentoja järjestetään myös Keltinmäen Keitaalla 19.1 ja Huhtasuon kylätoimistolla 25.1.

Lisätietoa tapahtumista hankkeen Facebook-sivulla

Jyväskylän ammattikorkeakoulu (JAMK) ja Jyväskylän kaupunki aloittavat yhteistyössä vuoden 2017 alusta Hyvinvointikioskin toiminnan ESR-rahoitteisen hankkeen tuella. Hankkeen muita toimijoita ovat Jyvässeudun työllistämisyhdistys, Keski-Suomen Diabetes-yhdistys, Tutkimus- ja kehittämiskeskus GeroCenter, Sovatek-säätiö ja Keski-Suomen Sydänpiiri.

Hyvinvointikioski tarjoaa erilaisia maksuttomia terveyttä ja hyvinvointia edistäviä matalan kynnyksen palveluita työttömille työnhakijoille.

Lisätietoja hankkeesta antavat:

Essi Heimovaara-Kotonen, etunimi.sukunimi@jamk.fi