Talous- ja velkatukihenkilötoiminta

Velkatilanteen selvittelyyn ja talouden hallinnan tukemiseen voi hakea apua talous- ja velkatukihenkilötoiminnasta.

Toiminta on vapaaehtoistyötä, jossa Takuusäätiön koulutuksen saaneet tukihenkilöt auttavat talousvaikeuksissa olevia henkilöitä ja opastavat heitä tarvittavien auttamisjärjestelmien piiriin.

Tukihenkilön kanssa sinulla on mahdollisuus keskustella ja saada tukea talouteen liittyvissä asioissa. Tukihenkilö on rinnalla kulkija, joka rohkaisee, kannustaa ja auttaa sinua velka-asioiden selvittelyssä ja hoidossa ja voi lähteä mukaasi esim. virastokäynneille.

Toiminnan järjestävät yhteistyössä Jyvässeudun työllistämisyhdistyksen Sirpakka-hanke, Kuluttajaliiton paikallisyhdistys Keski-Suomen kuluttajat ry, Jyväskylän katulähetyksen Kannustin-hanke. Sosiaali- ja terveysjärjestöjen avustuskeskus (STEA) tukee toimintaa.

Tukihenkilömme Jyväskylässä:

Marge Miettinen

marge.miettinen(at)gmail.com

Helena Välilä

helenavalila1(at)gmail.com

(yrittäjät ja eläkeläiset)

Mia Valkeinen

valkeinenmia(at)gmail.com

Tuija Öystilä

oystila.tuija(at)gmail.com

(työttömät ja TE-toimenpiteissä olevat)