Opintorahasto

Jyväskyläläiset työttömät voivat hakea Työttömien Opintorahastosta tukea ammattitaitoaan parantavaan ja työnsaantia helpottavaan omaehtoiseen opiskeluun.

Tukea voidaan myöntää alkavaan, meneillään  olevaan tai juuri päättyneeseen koulutukseen.  Yksittäisen myönnetyn tuen määrä on viime vuosina vaihdellut kympeistä muutamaan sataan euroon.

» Opintorahaston säännöt

Hakemus

Tukihakemus on vapaamuotoinen ja siinä tulee olla opinto– ja kustannussuunnitelma sekä luotettava selvitys työttömyydestä. Tuen maksu perustuu kuitteihin. Samalle hakijalle tukea voidaan myöntää korkeintaan kaksi kertaa.

Hakemuksessa tulee olla:
- Nimi
- Osoite
- Puhelinnumero / sähköpostiosoite
- Selvitys työttömyydestä ( esim. kopio TE-toimiston lausunnosta)
- Koulutus johon tukea haetaan
- Kustannukset
- Perustelu / lyhyt selvitys miksi koulutus auttaa työllistymään

Hakemukset toimitetaan Jyvässeudun Työllistämisyhdistys ― JST ry:n toimistoon suljetussa kuoressa osoitteella:

Jyvässeudun työllistämisyhdistys ― JST ry
Tanja Närhi / Opintorahaston hallitus
Matarankatu 6 B, huone 131
40100 JYVÄSKYLÄ

Lisätietoja: Tanja Närhi opintorahaston sihteeri, gsm 040 737 6055, tanja.narhi@jstry.fi

Opintorahaston tili:  FI97 5290 0240 2602 55

Yhdistyksen saama erä Dixie Harlemin levyjä myydään Jokikievarin toimistossa sekä Keltinmäen Keitaalla hintaan 10 €/kpl. Tuotto opintorahaston kautta työttömien opiskelun tukemiseen.

Kirjalahjoituksia otetaan edelleen vastaan
Kirjalahjoituksista voit ilmoittaa Tanja Närhelle (tanja.narhi@jstry.fi) tai
Tuulikki Väliniemelle (tuulikki.valiniemi@jkl.fi).

Kirjojen poistomyynti jatkuu Keltinmäen Keitaalla niin kauan kuin kirjoja riittää
Lahjoituskirjoja myydään pikkurahalla! Kerää kassillinen kirjoja hintaan 2€. Kirjoja jäljellä runsaasti.

Ota mukaan vaikka oma kassi.

Tervetuloa!