JST ry työllistää

Yhdistys työllistää jyväskyläläisiä palkkatukeen oikeutettuja työttömiä työnhakijoita 6 - 12 kuukaudeksi Jokikievarissa, yhdistyksen toimistossa ja kädentaitopajalla.

Ilmoittelemme avoimista työpaikoista yhdistyksen omilla www-sivuilla, Facebookissa ja palkkatuki.fi -sivuilla, mutta etukäteenkin kannattaa kysellä jos jokin tehtävä kiinnostaa. Tehtäviin ja niiden toimenkuviin voit tutustua toimipisteiden (Jokikievari, Kädentaitopaja, Toimisto) sivuilta tai tästä.

Työllistyminen on mahdollista TE-toimiston sekä Työvoiman palvelukeskuksen (TYP) kautta. Työttömät työnhakijat voivat myös ottaa suoraan yhteyttä työhönottajaan:

eija.tuohimaa(at)jstry.fi.

Palkkatuella työllistämisen lisäksi yhdistys tarjoaa mahdollisuuden työkokeiluun ja kuntouttavaan työtoimintaan.

Palkkatuki
Palkkatukityössä työntekijä on työsuhteessa ja saa työehtosopimuksen mukaista palkkaa. Palkkatuki maksetaan työnantajalle.

Kulukorvaus
Työkokeilussa tai kuntouttavassa työtoiminnassa oleva ei ole työsuhteessa vaan hän saa työttömyysetuutta (ansio- tai peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea). Sen lisäksi hänelle maksetaan kulukorvausta 9 €/pv.

Palkkatuki.fi-sivulta löytyy palkkatukikortti, joka on tarkoitettu työnhakijoiden avuksi, heidän selvittäessään palkkatukimahdollisuutta TE-toimistosta.