AVOIMET TYÖPAIKAT

Yhdistys työllistää jyväskyläläisiä palkkatukeen oikeutettuja työttömiä työnhakijoita 6 - 12 kuukaudeksi Jokikievarissa, yhdistyksen toimistossa ja kädentaitopajalla. Tarjoamme myös työkokeilupaikkoja TE-toimiston asiakkaille.

Ilmoittelemme tällä sivulla kulloinkin avoinna olevista työ- ja työkokeilupaikoista.

Yhteydenotot soittamalla ma - pe klo 9:00 – 15:00, puh. 040 595 6504 tai hakemuksen voi lähettää myös sähköpostilla eija.tuohimaa(at)jstry.fi.

Ompelunohjaaja

Jyvässeudun työllistämisyhdistyksen kädentaitopajassa on avoinna ompelunohjaajan palkkatukityöpaikka.

Tehtävä aloitetaan kuukauden työkokeilulla, mikäli mahdollista. Työaika on 30 tuntia viikossa (6 h/pv) ja palkka on 1 381 euroa kuukaudessa.

Kädentaitopaja on monikulttuurinen työyhteisö, jossa ohjattavina on työkokeilijoita sekä kuntouttavassa työtoiminnassa olevia naisia. Osa ohjattavista on vasta-alkajia ja osa hallitsee jo erilaisia kädentaitoja.

Työtehtävät

• ompelijoiden ja ompelun harjoittelijoiden ohjaaminen
  • korjausompelu asiakkaille
  • ompelutöiden suunnittelu, materiaalihankinnat, hinnoittelu
  • osallistuminen yhdistyksen myyjäisten järjestäminen

Edellytämme hakijalta

• mahdollisuus korkeimpaan yhdistyksille myönnettävään palkkatukeen
  • on kirjoilla Jyväskylässä
  • alan koulutusta ja/tai työkokemusta
  • ohjaustaidot katsotaan eduksi
  • oma-aloitteista ja joustavaa työotetta
  • hyvä suomenkielen taito (suomi on työkieli)

Yhteydenotot soittamalla ma - pe klo 9:00 – 15:00, puh. 040 595 6504 tai hakemuksen voi lähettää myös sähköpostilla eija.tuohimaa@jstry.fi.